Over ons

De uitbaters

Wendy en Alain baten "Huize Jammeties" met passie en liefde en uit. Met de grootste aandacht voor kwaliteit en goede zorg, worden alle klanten in de watten gelegd.

Ons verhaal

Huize Jammeties


Van waar komt de naam:

Huize Jammeties is een echte familiezaak met een rijke geschiedenis. Het dorpscafé werd opgericht door het echtpaar Niessen Nissen in 1927 . De dubbele voornaam van Joannes - Matheus Niessen (man met de hoed links op de foto) leidde ertoe dat de kinderen en zelfs klein kinderen van hem en zijn vrouw Joanna “die van Jammeties” werden genoemd : één van de dorpsfamilie namen die zo typisch zijn voor Eisden.

De zaak is tot op vandaag nog steeds in de familie: na de eerste generatie werd het café overgenomen door Albert en Helena, die het daarna overlieten aan Roger en Nadine. Momenteel is het cafe al aan haar vierde generatie uitbaters toe en omgetoverd tot een ijs- en fietscafé.

U wordt er vandaag verwelkomd door Alain en Wendy, die de zaak “Huize Jammeties” doopten als verwijzing naar de allereerste uitbaters. Met hun zoon Tom staat de vijfde generatie reeds klaar om de traditie verder te zetten.

Verrukkelijke ervaring

Geweldige service

Ons Team

Ons team staat steeds klaar om u in de watten te leggen !